Lambiek weer gastheer 24 Hour Comic Day 2013

5 oktober 2013

In de aanloop van ons 45 jarig jubileum organiseert Lambiek op 5 oktober weer een 24 Hour Comic Day. Wegens verbouwing van de galerie is niet Lambiek zelf de plaats des onheils maar Lev Agenstschap voor Visualisers op de Lange Leidsedwarsstraat 206.

Wel zullen onze trouwe sponsors in de Kerkstraat en Leidsestraat ons allemaal weer belangeloos steunen. The Coffee Company brengt genoeg koffie om de nacht ruimschoots mee door te komen, Soep en Zo zorgt met hun maaltijdsoepen weer voor de inwendige mens en het ontbijt wordt wederom verzorgd door onze Italiaanse vrienden van Casa del Gusto.

Voor wie de 24 Hour Comic Day niet kent: de dag is een initiatief van stripmaker Scott mcCloud. De bedoeling is om binnen 24 uur een verhaal van 24 pagina's te verzinnen en te tekenen. 24 Hour Comic Day is een wereldwijd evenement.

We beginnen zaterdag om 11:00 en dezelfde tijd zondagochtend gaan de pennen neer.

Je bent van harte welkom om de vorderingen te komen bekijken, de stripmakers te steunen of gewoon lekker van het gezwoeg te genieten. Ook zullen we regelmatig verslag doen van onze Facebook pagina www.facebook.com/lambiekcomics

Tot dan!