Reünie 2/2

Writer:
volume: 6
publisher: Ballon Media Nv
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
size: 317x244x13mm
pages: 48:
10,95

De Broederschap van de Assassins heeft problemen. Hun lange vete met de Tempelierorde heeft hun middelen uitgeput en ze worstelen om voet aan de grond te houden in een wereld waarin doelen steeds blijven veranderen. Zou het helpen om hun krachten te bundelen met een mysterieus genootschap? Of liggen hun doelen te ver uit elkaar voor een bondgenootschap?

Een nieuwe verhaallijn met een gevaarlijk nieuw geheim! Terwijl het Charlotte nog duizelt van haar treffen met Erudito, is het tijd voor Galina Voronina, de trouwe volgeling van de Broederschap en de aanvoerster van de Assassin-cel, om haar team bij elkaar te rapen. Maar lukt dat haar in haar eentje, of is het tijd geworden om versterkingen in te schakelen?
In het Erudito-kamp lopen de spanningen onder-tussen hoog op als duidelijk wordt dat de herinneringen van Charlotte misschien de sleutel zijn tot de code waarnaar ze op zoek zijn. Maar die ontcijferen is niet zo makkelijk, terwijl Charlotte de mysterieuze Consus weer ontmoet, deze keer in het hoofd van Giovanni Borgia.
Charlotte realiseert zich dat ze het misschien niet allemaal aankan. Zal ze het lang genoeg volhouden om te krijgen wat ze wil van Consus - en van Erudito?

Available titles in this series:
`