Silbervogel

Writer:
series: Berentand
volume: 6
publisher: Dupuis
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 48: Hard Cover
17,99

 

De vernietiging van New York lijkt onafwendbaar. Ondanks haar recente ontdekkingen over hoe de nazi’s de Joden behandelen, is Hanna meer dan ooit overtuigd om de stuurknuppel in handen te nemen van de Silbervogel, de fonkelnieuwe bommenwerper. Dit technologische wonder moet de atoombom lossen boven de Big Apple: de ultieme wraakactie die niemand nog voor mogelijk houdt.

De spanning stijgt ten top in dit laatste deel van Berentand: zullen Werner en Hanna elkaar terugvinden nadat hun tegengestelde waarden hen uiteendreven? Zal de oorlog alsnog overwinnen door hun vriendschap en het lot van duizenden andere mensen op te blazen? Kan New York gered worden van de bommen? Een explosief orgelpunt voor deze historische saga!

Historische luchtvaartstrip én spannende avonturenreeks. Max, Werner en Hanna: hartsvrienden en gek van vliegen, tot de oorlog hen verdeelt. Een meeslepend verhaal over vriendschap, liefde en verraad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van topscenarist Yann (Piccolo in Veldgroen, Mezek) en Henriet (Golden Cup).

Prestigieuze prijzen: Sint-Michielsprijs voor beste scenario, Prix BD des collégiens in Angoulème én Prix des pilotes de chasse de l'Ardennes.
 

Available titles in this series:
`