Boek drie

series: Fables
volume: 3
publisher: RW Uitgeverij
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 264: Hard Cover
26,94

Er was eens...

Stel je voor dat alle personages uit de bekendste sprookjes en vertellingen ter wereld echt waren en in ons midden woonden, met al hun kenmerkende eigenschappen. Hoe zouden ze omgaan met het leven in onze alledaagse, niet-magische werkelijkheid?

Het antwoord vind je in FABLES, Bill Willinghams veelgeroemde interpretatie van de omvangrijke canon der sprookjes. Van Sneeuwwitje (Snow White) en de Grote Boze Wolf (Bigby Wolf) tot Goudhaartje (Goldilocks) en Little Boy Blue, de hoofdpersonen uit klassieke volksvertellingen van over de hele wereld worden hier herboren als bannelingen in Fabletown, een New Yorkse buurt die op magische wijze verborgen blijft voor de gewone bevolking.

Deze moderne klassiekers onder de stripverhalen, die worden bejubeld door zowel lezers als recensenten, worden nu voor het eerst gebundeld in een reeks prachtige hardcoveruitgaven. FABLES: DELUXE EDITIE BOEK DRIE bevat de nu al legendarische verhaallijn 'Mars van de houten soldaatjes' die oorspronkelijk verscheen in de delen 19 tot en met 27 van de bekroonde Vertigoserie, alsmede een nieuw voorwoord van tekenaar Mark Buckingham en een speciale schetsboeksectie.

Available titles in this series:
`