Boek negen

artist: Various
series: Fables
volume: 9
publisher: RW Uitgeverij
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
size: 256x168x14mm
pages: 232: Hard Cover
genres: fantasy
43,95

Er was eens... Stel je voor dat alle personages uit de bekendste sprookjes en vertellingen ter wereld echt waren en in ons midden woonden, met al hun kenmerkende eigenschappen. Hoe zouden ze omgaan met het leven in onze alledaagse, niet-magische werkelijkheid?

Het antwoord vind je in Fables, Bill Willinghams veelgeroemde interpretatie van de omvangrijke canon der sprookjes. Van Sneeuwwitje (Snow White) en de Grote Boze Wolf (Bigby Wolf) tot Goudhaartje (Goldilocks) en Little Boy Blue, de hoofdpersonen uit klassieke volksvertellingen van over de hele wereld worden hier herboren als bannelingen in Fabletown, een New Yorkse buurt die op magische wijze verborgen blijft voor de gewone bevolking.

Deze moderne klassiekers onder de stripverhalen, die worden bejubeld door zowel lezers als recensenten, worden nu voor het eerst gebundeld in een reeks prachtige hardcoveruitgaven. Fables - Deluxe - Boek negen bevat de wereldschokkende verhaallijnen 'Oorlog en scherven' en 'De donkere jaren', alsmede 'Verlakkerij' en de op zichzelf staande verhalen 'Rondje door de stad' en 'In het zicht van Haven' uit de delen 70-82 van de bekroonde Vertigoserie, alsmede een voorwoord van acteur en komiek Phil Lamarr en een speciale schetsboeksectie met werk van Fables-tekenaar Mark Buckingham.

Available titles in this series:
`