Deluxe boek vijf

Writer:
series: Sandman
volume: 5
publisher: RW Uitgeverij
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 256: Hard Cover
genres: superheroes
26,94

Reeks van tien verhalen, gebundeld in 10 mooi uitgegeven hardcovers met telkens extra dossiertje achterin het boek.
(Let wel: was oorspronkelijk als aangekondigd als 'Absolute edition' met 2 verhalen per boek).

Het door Neil Gaiman geschreven The Sandman was de meest geroemde strip uit de jaren negentig. Deze reeks, met een weelderige mengeling van moderne mythes en duistere fantasieën waarin hedendaagse fictie, historisch drama en legenden naadloos zijn vervlochten, wordt beschouwd als de origineelste en artistiek meest ambitieuze onderneming van het moderne beeldverhaal.

Neem een appartementencomplex, een travestiet, een lesbisch stel, pratende dieren, een pratend afgehakt hoofd, een dodelijke koekoek en een verwarde heldin in haar eigen levendige droomwereld. Voeg vervolgens een orkaan en de droomkoning toe en het resultaat is een onwaarschijnlijk avontuur van al net zo onwaarschijnlijke avonturiers.
Na een vreemde avond droomt Barbie niet meer. Ken is bij haar weg en bijgestaan door haar markante buren pakt ze langzaam maar zeker de draad weer op. Wat ze niet weet, is dat haar dromen hun eigen leven zijn gaan leiden in een droomwereld die wordt bedreigd door de geheimzinnige Cuckoo… en die haar op het pad brengt van Dream.
 

Available titles in this series:
`