Deluxe boek zeven

Writer:
series: Sandman
volume: 7
publisher: RW Uitgeverij
language: Dutch
coloring: full color
pages: 256: Hard Cover
35,50

De Endless zijn ouder dan goden en ze zijn sterker dan goden. Ze vormen een disfunctionele familie kosmische wezens die sinds het begin der tijden ieder waken over hun eigen domein. Driehonderd jaar geleden hield een van deze mythische wezens het echter voor gezien. Destruction verliet zijn rijk en daarna heeft niemand meer iets van hem vernomen.

Nu wil Delirium, de jongste van de Endless, samen met droomkoning Dream op zoek gaan naar haar verloren broer. Hun zoektocht brengt dit bijzondere duo naar de wakkere wereld, waar zowel stervelingen als godheden hun pad kruisen en waar Dream een laatste, tragische confrontatie aangaat met zijn zoon Orpheus. Het is een avontuur dat de Endless voorgoed zal veranderen.

SANDMAN DELUXE, BOEK ZEVEN bundelt de volgende negen delen van The Sandman, het prestigieuze epos van auteur Neil Gaiman, met tekenwerk van Jill Thompson en voorzien van een geheel nieuwe, moderne inkleuring. Daarnaast bevat het een voorwoord door Jill Thompson en een galerij met bonusmateriaal.

Available titles in this series:
`