Het Gouden Kind

volume: 2
publisher: Arboris
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 56: Hard Cover
19,95

“Vertel me eens, Titan, wat dat symbool voorstelt? Waarom is het bij Nee op zijn borst geëtst? Waar is het voor?
Het teken symboliseert de geheime tempel van de droomwevende waarzegsters. Het is op zijn borst getatoeëerd omdat hij het gouden kind is, dat de wereld het licht terug zal geven. Het symbool zal jullie de weg wijzen naar de schuilplaats van de duizend jaar oude helderzienden.
Misschien stamt mijn moeder Ibis wel af van die waarzegsters en komt ze daarom in mijn dromen bij me op bezoek.”

Showman Killer is een ruimtehuurling, een supermoordenaar uit het laboratorium van een hebzuchtige wetenschapper, die ervoor heeft gezorgd dat zijn schepping geen enkele emotie kan voelen. Hij heeft hem erop getraind te doden voor goud; niets anders heeft voor hem enige waarde.
Toch blijkt de onverbiddelijke Showman onvoorziene kanten te hebben, als hij tijdens zijn speurtocht naar de moordenaars van de vrouw van de omnimonarch kennis maakt met de geheimzinnige Ibis, een paleisdienares die met de pasgeboren troonopvolger heeft kunnen vluchten. Ze wordt achtervolgd door moordmonniken in dienst van de suprahiërofant, de hogepriesteres die achter het complot zit, en vertrouwt het kind toe aan de zorg van Showman... die zowaar iets van gevoel begint waar te nemen en merkt dat Ibis in zijn dromen blijft rondspoken... 

Available titles in this series:
`