Old School

Writer:
series: Spyder
volume: 3
publisher: Daedalus
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
size: 317x243x13mm
pages: 48: Hard Cover
18,46

Het universum

2019. Sinds zijn komst, zeven jaar geleden, bedekt een buitenaardds schip Honk Kong met een permanente nacht. Dankzij de vierentwintig reuzenringen die onder het schip kwamen, knnen duizenden reizigers zich elke dag om middernacht teleporteren naar de grote steden ter wereld, waar gelijkaardige ringen verschenen. Honnk Kong is een erg strategische zone geworden, de draaischijf van alle fantasieën, trafieken en internationale belangen.

De held

Jonah Bao, Maori van geboorte, Chinees door adoptie, werd door zijn vader opgeleid om een agent te worden van de Guoanbu, de Chinese inlichtingendienst. Nu staat Jonah aan het hoofd van een elite-eenheid, de HK3, belast met de ringen. Jonah wordt midden in de genadeloze strijd gegooid tussen spionnen van over de hele wereld en krijgt opdracht zijn voortvluchtige vader te arresteren, een verrader, gezocht omdat het het best bewaarde en meest intieme geheim van deze stad, dat van het schip, had benaderd.

Old School

Om zijn zuster terug te krijgen, die in Londen werd gevangengenomen, overziet Jonah Bao met zijn ploeg een ruil van gevangenen met de Britse geheime diensten. James Bright, een gepensioneerde legende van MI6, nodigt zichzelf uit op de afspraak. Hij wil niet enkel zijn zoon heelhuids terug tijdens de ruil, maar ook "Alice" ontmaskeren, een Engelse dubbelagent waarvan niemand de ware identiteit kent. En hij wil dat op zijn manier doen, erg "old school".

Available titles in this series:
`