Een Thaise Verrassing

artist: Buster
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 170
publisher: Sombrero
publish date:
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
3,07

Twee prachtige Thaise stewardessen zijn gewend de passagiers en de bemanning van het toestel waarin ze werken te verwennen met lekkere hapjes en drankjes.
Tussen de bedrijven door willen ze ook nog wel eens hun lichaam aanbieden, en iedere keer weer levert dat een grote verrassing op.
Zodra ze hun prachtige borsten hebben onthuld gaat ook het slipje uit..... en daarin blijkt dan een flink en inmiddels sterk opgezwollen mannelijk lid te zitten.
De twee stewardessen zijn shemales. En dat zorgt voor extra lekkere gecompliceerde vrijpartijen.
De twee zijn supergeil, dus gaan zeker met een passagier mee naar zijn hotelkamer als het vliegtuig vertraging heeft. Of pappen aan met een rijke eersteklase passagier die hen met zijn Rolls Royce naar zijn buitenverblijf brengt.
En soms ..... vindt de seksorgie ook in het vliegtuig plaats, met de piloten. En dat kan zeker voor onverwacht gevaarlijke vliegtuigbewegingen zorgen .... waarbij je er wel voor moet zorgen dat de intercom in het vliegtuig niet aanstaat .....


De drie speciale stripverhalen zijn getekend in grote gedetailleerde afbeeldingen op paginagroot-formaat, waardoor alle hete details duidelijk te zien zijn.

Available titles in this series:
`