Het Leven van Flora

artist: Bruno Coq
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 127
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

Flora was vast van plan een gewoon leventje te gaan leiden. Haar vriend, Valery-George, heeft alles in zich om later bankdirecteur te worden. Ze mag hem graag en trouwt met hem. Echter, zijn vriend, Rafaël, komt op het huwelijksfeest verwarring brengen in haar leventje.

Haar man valt op zijn huwelijksbed in slaap omdat hij niet zo goed tegen de champagne kan....zodat Rafaël de kans krijgt de bruid te ontmaagden in hetzelfde bed waarin de bruidegom zijn roes uitslaapt!

De volgende dag is de bruidegom blij dat hij kennelijk in staat is geweest zijn jonge vrouwtje te ontmaagden, ook al kan hij zich er niets meer van herinneren.

Aankomend bankdirecteur Valery-George heeft nauwelijks tijd voor zijn vrouw Flora, maar zolang Rafaël in de buurt is is dat geen probleem. Rafaël is een perfecte minnaar.

Tot hij op een dag zijn goede vriend Jacques erbij haalt en Flora overhaalt tot een spannend trio.

Daarna worden er steeds meer vrienden van Rafaël bij hun seksleven betrokken.....te laat heeft Flora in de gaten dat ze inmiddels een luxe hoer is geworden, waarbij Rafaël al het geld opstrijkt.

Als Rafaël dan ook nog haar man gaat chanteren loopt het opeens allemaal erg slecht af....en is Flora gedwongen een boek over haar seks belevenissen te schrijven, teneinde toch nog wat geld te verdienen.

Available titles in this series:
`