Hilda

series: Zwarte Reeks
volume: 128
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:

Hilda is tegen haar wil een lesbische relatie aangegaan met haar zus Sandra. Sinds die tijd heeft ze nachtmerries, waarin ze door een Middeleeuwse inquisitie sexueel wordt gefolterd.

Sandra raadt haar aan naar dokter Baalt te gaan. Deze dokter is gespecialiseerd in hypnotische repressie. Dat betekent: onder hypnose terugkeren naar je verleden, om zodoende je hedendaagse frustraties kwijt te raken .

Tijdens deze sessies keert Hilda dan ook daadwerkelijk terug naar de Middeleeuwen. Dan blijkt dat ze in 1234 op de brandstapel is gestorven....als prinses Hildegarde.

Dokter Baalt laat haar in een volgende sessie zelfs teruggaan naar haar geboorte....en zelfs naar het moment waarop ze verwekt is. Het blijkt dat ze, als kind van koningin Eleonore, verwekt is tijdens een sex-orgie. Een orgie die gehouden werd door haar moeder op het moment dat haar "dierbare echtgenoot" op kruistocht was. Tevens blijkt dat middenin deze Middeleeuwse "poel des verderfs" Hilda als kind een lesbische verhouding heeft gehad met haar moeder....en die moeder....blijkt nu haar zus Sandra te zijn. Haar hele vroegere leven heeft zich verplaatst naar haar nieuwe leven. Hoe moet ze daar mee omgaan? Zal dit leven net zo slecht voor haar eindigen als haar vorige leven?

Wat zal dan in haar huidige leven de rol worden van dokter Baalt? en van zijn assistent dokter Kustner.....en van haar vriend Rod die nu in de States is........?

Available titles in this series:
`