Geheimen van Tante Pauline

artist: Hugdebert
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 130
publisher: Sombrero
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

We kennen Pauline van haar eerste album: TANTE PAULINE (Zwarte reeks deel 73). Pauline is dol op kunst, als ze tenminste zelf het naaktmodel mag zijn en met de schilder kan neuken. Ook in dit nieuwe album vermaakt Pauline zich met twee schilders, maar tevens wijdt ze haar halfzusje Clemence in in de geheime liefde!
Pauline heeft ze uitgenodigd om zich tijdens haar vakantie eens lekker te kunnen vermaken: de kunstschilder Ernest, voor wie ze regelmatig naakt poseert en die ook één van haar minnaars is; zijn Zweedse collega Lars, die ze pas ontmoet heeft en voor wie ze ook graag uit de kleren zou willen gaan, en haar halfzusje Clemence, die getrouwd is met een beroepsmilitair en nogal preuts is aangelegd.

Pauline is een vrouw die tegelijkertijd erg verfijnd en vreselijk vulgair kan zijn dus de vakantie kan heel wat nieuwe belevenissen opleveren.
De twee collega kunstschilders kunnen het goed met elkaar vinden, maar Pauline merkt ook dat Clemence en Lars stille blikken van verstandhouding met elkaar wisselen. Het onvermijdelijke gebeurt dan ook. Als Clemence merkt dat de seksuele gewoontes in het heis van Pauline heel wat losser zijn de ze gewend is laat ze zich door Lars verleiden......en merkt dat je in bed heel wat meer kunt doen dan ze ooit met haar eigen man gedaan heeft.....maar Pauline heeft nog meer voor Clemence in petto: ze leert haar dat ook de lesbische liefde een waar festijn kan zijn.

Nu Clemence eenmaal merkt dat liefde heel wat lekkerder kan zijn dan in haar huwelijk met Louis gaat ze behoorlijk te keer. Ze beseft dat haar man een saaie militair is.........die echter plotseling een paar dagen eerder thuis komt van verlof en haar in bed betrapt met Lars......het is maar de vraag of Clemence DAT allemaal kan uitleggen!.

Available titles in this series:
`