Janice in Venetië

series: Zwarte Reeks
volume: 133
publisher: Sombrero
language: Dutch
coloring: full color
pages: 48:
5,00

Janice in Venetië is het vierde verhaal uit de serie JANICE, de meest populaire serie uit de ZWARTE REEKS en dat is ook geen wonder. De verhalen van auteur-tekenaar Erich von Gotha zijn supergoed getekend, supergeil en prachtig van kleur.

In het eerste deel van de serie (Ach Janice ) lezen we dat Janice in het jaar 1766 door de rechter ter dood wordt veroordeeld, omdat ze haar zwangerschap door een abortus heeft laten onderbreken. Ze krijgt weer een beetje hoop als ze hoort dat ze door toedoen van burggraaf Vauxhall de doodstraf kan ontlopen. Het blijkt echter dat deze burggraaf haar gaat gebruiken als zijn seksslavin...Janice blijft in leven, maar ze wordt een lustobject van de burggraaf. Ze merkt echter dat de seksuele vernederingen die ze moet ondergaan haar ook heel wat genot schenken.....

Als de burggraaf een beetje op haar uitgekeken is huwelijkt hij haar uit aan Lord Mitchcombe (lees: Ongelukkige Janice), een sul die denkt dat Janice nog maagd is. Als hij merkt dat zijn nieuwe vrouw eigenlijk misbruikt is als luxe hoer, besluit hij haar aan een bordeel te verkopen, waar hij iedere nacht stiekem gaat kijken hoe zijn vrouw op alle mogelijke manieren verkracht wordt.

Als de vriend van Janice plotseling terugkomt uit het buitenland vermoordt hij de Lord. Door de dood van haar man is Janice nu schatrijk, maar helaas komt ze ook automatisch weer terug in de klauwen van de burggraaf, die nu én haar lijf én haar geld wil hebben. (deel 3: Slavin Janice) Ook hij moet dit echter met de dood bekopen, waarop Janice besluit met haar vriendin Victoria Engeland te ontvluchten.

Ze komen eerst terecht bij familie in Parijs, die ook al denken dat ze Janice kunnen gebruiken voor hun seksuele uitspattingen. Het tweetal besluit daarom naar Italië te gaan. Een reis die ook al niet zonder problemen verloopt. De boot waarmee ze naar Italië varen wordt door zeerovers gekaapt. Janice en Victoria worden door de gehele bemanning misbruikt en daarna als "maagden" verkocht op een slavenmarkt in Noord Afrika. Gelukkig worden ze net op tijd gered door een Engelse kapitein en komen ze uiteindelijk heelhuids in Venetië aan.

In Venetië ontdekken ze dat onder het motto "gemaskerd bal" aan de lopende band seksorgieën plaats vinden. Met al hun ervaring willen ze daar wel graag aan meedoen....zonder te weten dat achter één van die maskers een man schuilgaat die hen graag wil vermoorden.....

Available titles in this series:
`