Odette

artist: Foxer
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 134
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

Alicia en George worden, samen met hun twee kinderen naar Marokko gezonden, om daar in dienst van de franse overheid deel te nemen aan een onderwijsproject. Terwijl Alicia de kinderen les geeft, bemoeit George zich voornamelijk met de knappe jonge moeders van haar leerlingen. Alicia raakt hij al jaren niet meer aan.

Alicia stort zich daarom in de armen van Albert, de beste vriend van George die al jaren weduwnaar is.

Dochter Odette, die dat allemaal ziet gebeuren, vindt dat het ook voor haar tijd is geworden van de seksuele geneugten te proeven en laat zich daarom ontmaagden door diezelfde Albert, zodat moeder en dochter nu dezelfde minnaar hebben.

Dat vindt Alicia natuurlijk niet echt plezierig, ze stuurt Odette daarom naar "de grote stad" om een beroep te leren. Als naaister in het atelier van mevrouw Giafferi wordt ze echter als een soort slavin behandeld. Om een stukje van haar "vrijheid" terug te krijgen gooit Odette regelmatig een slaapmiddel in de koffie van mevrouw Giafferi, waarna ze alle tijd heeft om de louche buurten van Rabat te verkennen. Uiteindelijk besluit Odette dat
ze dienst zal gaan nemen in het leger als verpleegster, want ze is er achter gekomen dat alles wat je mee kunt maken in de louche buurten van Rabat, je net zo goed ook in het leger mee kunt maken..... en uiteindelijk leert ze op die manier inderdaad ook nog een vak zodat ook haar moeder tevreden kan zijn!

Available titles in this series:
`