Ling Woo

series: Zwarte Reeks
volume: 140
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

Na haar avonturen bij Lord McCloud, Lady Welch en mister Dinner (zie de Zwarte reeks delen 121, 123 en 131) gaat miss Brian nu op bezoek bij de excentrieke Chinees Ling-Woo.
Nadat ze eerst in een (te) strak uniform de honderden pornobanden van Ling Woo moet opruimen komt ze al snel in de speciale SM kamer van de Chinees terecht. Die kamer lijkt nog het meest op een privé horrormuseum waar nieuwe SM instrumenten uitgetest worden.

Voor ze het weet hangt miss Brian al naakt aan het plafond te bungelen, terwijl Ling Woo wat nieuwe SM speeltjes in stelling brengt. Het ziet er allemaal vrij agressief uit, maar miss Brian kan een golf van opwinding niet onderdrukken. Hier houdt ze van. En dat zal ze weten ook.
Hoewel sommige 'behandelingen' zelfs voor haar te ver gaan komt ze in de meeste gevallen als een waanzinnige klaar. Hoe harder, hoe beter....
Het zijn vermoeiende experimenten, maar toch ziet ze tussendoor nog even kans de schuchtere tuinman te verleiden door een geniepige strip-act voor hem op te voeren.

Na enkele dagen komt ze er achter dat haar vier seksavonturen onderdeel waren van een weddenschap. Lord McCloud, Lady Welch mister Dinner en Ling-Woo hebben er ieder om gewed dat zij miss Brian de meeste bevrediging zouden schenken. Nu moet miss Brian kiezen.......

Available titles in this series:
`