SM Hotel

artist: Trinca
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 142
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: full color
pages: 48:

Hoe onbekend kan een hotel zijn? Tijdens een nachtelijke autorit krijgt een jong verliefd stel autopech. Gelukkig krijgen ze onderdak in een klein hotelletje. In de nacht blijkt het hotel te bestaan uit een waar doolhof van kamers en in al die kamers worden harde SM activiteiten ontplooit, behalve in de kamer waar de twee onfortuinlijke reizigers slapen. Het meisje ontdekt het omdat ze niet kan slapen, haar vriend weet echter van niets.

De volgende dag lijkt alles weer rustig in het hotel. Zo rustig dat het meisje zich zelfs afvraagt of ze het gewoon allemaal gedroomd heeft. Als haar vriend op zoek gaat naar een garage om zijn auto te laten repareren begint het SM hotel echter weer te leven. Het meisje wordt door de gasten ingewijd in alle geheimen van de SM. Eerst nog tegen haar zin, maar al snel begint ze er ook wel van te genieten. Vol ongeduld wacht ze op de terugkomst van haar vriend, die echter het hotel niet meer kan vinden.
Aan wie hij het ook vraagt, niemand kent een hotel in deze omgeving. Het hotel schijnt nooit bestaan te hebben......Is hij gek geworden, of wordt er een spelletje met hem gespeeld?

Een prachtig getekend verhaal vol heerlijke SM seks, geheel in kleur.
 

Available titles in this series:
`