Radio Midnight deel 2

series: Zwarte Reeks
volume: 146
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

De zwoele stem van disckjockey Laurette van Radio Midnight wordt dagelijks beluisterd door vele tienduizenden luisteraars. Het gaat hen niet alleen om de prachtige sexy Laurette maar ook om de brieven die ze voorleest. Brieven van luisteraars die in die brieven uiterst spannende verhalen uit hun seksleven vertellen.
De sappigste verhalen die de lezers in die brieven vertelden zijn realistisch nagetekend in Radio Midnight deel 1 en nu ook in Radio Midnight deel 2. Tekenaar Chris, geniet al veel bekendheid als tekenaar van Miss Bondie en Miss Brian .

Wat krijgt u in dit tweede deel van Radio Midnight allemaal te zien?
Om te beginnen volgen we July, die inspiratie opdoet voor haar natte dromen in een skesbioscoop. Maar u ziet ook het verhaal van Elisabeth, die haar eentonige seksleven flink verbeterd door zich regelmatig door haar eigen man in het park te laten verkrachten.....waar ze duidelijk meer plezier in heeft dan in een gewoon nummertje in bed. Verder maakt u onder andere nog kennis met Claire, die graag de exhibitionist uithangt, zelfs bij haar eigen oom, en ziet u hoe Claire zichzelf een weg naar de top in het bedrijfsleven baant door in haar bedrijf met alle directeuren te neuken. Ongeveer hetzelfde dat Sandy op de Highshool doet met de docenten, die er voor zorgen dat ze mooie rapportcijfers krijgt.

Available titles in this series:
`