Donau Girls

artist: Téjlor
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 147
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:

Krista en Angie hebben een leuke SM relatie met elkaar. Daar hebben ze geen man bij nodig, maar hun klasgenoot mag best af en toe eens van ze meegenieten.
Als ze horen dat er een cruise met verrassingen over de Donau gaat plaatsvinden waar alleen vrouwen aan mee mogen doen die verplicht naakt moeten zijn gaan ze zich zo snel mogelijk inschrijven, maar....ze zijn te laat, de cruise is een enorm succes dus de boot is al volgeboekt.
In een persoonlijk 'gesprek' met de organisator weet Krista hem echter met haar atletische lichaam er van te overtuigen dat er best nog wel een plaatsje voor hen tweeën te vinden is op de boot.....
Ze stellen zich erg veel voor van de cruise op een boot vol naakte vrouwen, die onder meer ook een nudistenstrand langs de Donau bezoekt. Ze ontdekken daar 'en passant' nog een mooie halfgod met een enorme paal, die natuurlijk even uitgeprobeerd moet worden.

Terug op de boot wacht hen een verrassing. Een groep gewapende mannen is aan boord geklommen en dwingt de naakte meiden naar de eetzaal te gaan. Daar moeten ze zich volgieten met champagne, waarna de mannen er flink op los beginnen te neuken.
In eerste instantie vindt iedereen het fantastisch. Er stond immers een piratenaanval op het programma van de cruise......maar als de seks harder en brutaler wordt gaat de lol er af en beginnen ze zich af te vragen of het allemaal wel klopt....het begint meer op een verkrachting te lijken dan op een ludieke piratenaanval.

Angelika weet aan de aandacht van de overvallers te ontsnappen en gaat op onderzoek uit. Al spoedig ontdekt ze de waarheid.....de organisatie van de cruise zit samen met de 'echte' piraten opgesloten in de machinekamer.
Met hulp van die piraten wordt het seksspelletje nu omgekeerd, de overvallers worden vastgebonden en verkracht......waarna pas de politie wordt gebeld!

Available titles in this series:
`