Arkea

De schat van de zon

series: Zwarte Reeks
volume: 156
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

Arkea is in de jungle op zoek gegaan naar de belangrijke 'Schat van de zon". Ze vindt uiteindelijk deze gouden schaal en neemt hem mee. De junglebewoners ontdekken de diefstal, overmeesteren haar en nemen haar gevangen.
Ze merkt dat er een manier is om uit gevangenschap los te komen: haar seksuele diensten aanbieden aan de sjamaan, die haar verleidelijke lichaam begeert.
Het lijkt een gemakkelijke opgave voor de mooie Arkea, maar wat ze niet weet is dat de sjamaan onder invloed van kruiden onverzadigbaar is en met gemak alle standjes afwerkt die hij kan bedenken.
Volkomen uitgeput door de seks wordt ze uiteindelijk vrijgelaten en ...... ze mag de gouden schaal zelfs meenemen voor haar museum.
Helaas, op weg naar haar thuisbasis stuit ze op een groep guerillasoldaten, die verlekkerd naar haar kijken, maar ook even verlekkerd naar de gouden schaal.
Arkea kan die gouden schaal nu alleen nog maar veilig stellen door met een complete groep soldaten te neuken ..... maar het lukt haar, en uiteindelijk komt de gouden schaal toch veilig in het museum aan.

Available titles in this series:
`