De Gluurder

series: Zwarte Reeks
volume: 162
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

Simon heeft maar één hobby, waar hij de hele dag mee bezig is. Met een sterke verrekijker houdt hij de flat tegenover hem in de gaten in de hoop af en toe een vrouw te zien die zich uitkleedt. Op een dag heeft hij geluk. Mina, een nieuwe bewoonster, loopt dagelijks naakt door haar flat, ze denkt er niet over na dat ze wel eens bespied zou kunnen worden.
Op een dag belt Simon haar op als ze weer naakt rondloopt en hij ziet dat ze zichzelf zit te bevredigen. Aan de telefoon beveelt hij haar daarmee door te gaan tot ze samen klaarkomen, en .... ze doet het nog ook.

Op die manier begint een wilde relatie van een anonieme gluurder met zijn slavin. De opdrachten van Simon worden steeds perverser, maar steeds weer worden ze ook, na enige aarzeling, door Mina opgevolgd. Simon heeft zijn perfecte slavin gevonden. Hij wil niet zelf met haar neuken, maar alleen anoniem toezien hoe zij zijn opdrachten uitvoert.
Die opdrachten worden steeds pornografischer, er worden zelfs andere mannen bij betrokken, zoals de toevallig langskomende vuilnismannen, waarmee ze moet neuken terwijl Simon van een afstand toekijkt.
Hij stuurt haar ook naar een seksclub waar ze moet optreden als naaktdanseres, Mina doet alles wat hij vraagt, ze is helemaal onder zijn invloed.

Het gaat zover dat je je afvraagt wanneer deze situatie op zal houden.
Nou dat gebeurt uiteindelijk als de verloofde van Mina, Bob, achter de hele situatie komt. Hij valt Simon's flat binnen, slaat de boel kort en klein en beveelt hem te verhuizen.
Simon vetrekt, maar woont kort erna alweer in een andere flat, en is al weer op zoek naar nieuwe slachtoffers voor zijn perverse hobby.

Available titles in this series:
`