Vrijdag

artist: Celestin
Writer:
series: Zwarte Reeks
volume: 163
publisher: Sombrero
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
pages: 48:
5,00

Een vrouw aan boord van een schip brengt ongeluk, zegt een oud gezegde bij Vrijdag op onbewoond eilandde zeelui.Dat is zeker het geval op het zeilschip 'Selkirk' want op dat schip wordt de bemanning constant verleid door de naakte Vrijdag, die met veel overgave bezig is stuk voor stuk alle bemanningsleden te bevredigen.

Op het moment dat ze dat zelfs met de stuurman doet gaat het mis. De 'Selkirk' vaart tegen een rots en slaat te pletter. Het schip vergaat met man en muis ..... alleen Vrijdag spoelt nog levend aan op een onbewoond eiland, waar ze zich in leven tracht te houden met het eten van vruchten en zelfgevangen vissen. De vraag is: hoe kan ze ooit weer in de bewoonde wereld terugkomen?

Wellicht kan een onverwachte gebeurtenis haar helpen: Iedere maand bij volle maan komt een groep inboorlingen naar het strand van 'haar' eiland voor een ritueele ontmaagding. Vrijdag besluit na enige aarzeling tijdens zo'n ritueel op de inboorlingen af te stappen. Het resultaat is dat zij die maand degene is die 'ontmaagd' wordt, maar als de groep inboorlingen vertrekt laten ze haar weer alleen achter en gaat ze noodgedwongen weer door met het vangen van vissen en het plukken van bessen....

Op een nacht schrikt ze wakker van een geluid, ze kijkt en ziet dat bij het vuur voor haar hut een naakte man de restjes van haar eten zit op te eten .... Hij blijkt Robinson te heten, en ook zijn schip is met man en muis vergaan.
Nadat Vrijdag eerst haar sexuele verlangens heeft bevredigd maken ze een plan: Bij volle maan moet Robinson op het strand de inboorlingen overtuigen hen mee te nemen...

Helaas, ook dat plannetje mislukt. Als Robinson op de inboorlingen afstapt wordt hij door hen aangewezen om de prachtige meid die ze hebben meegenomen te ontmaagden ..... waarbij tegelijkertijd de hoofdman hém penetreert in zijn kont..... waarna het hele gezelschap weer vertrekt en ook hem achterlaat. Het ziet er echt naar uit dat Vrijdag en Robinson zich gewoon met elkaar moeten bezig houden.
Totdat ze opgeschrikt worden door wilde kreten vanaf de zee. Een groot aantal bootjes met vrouwelijke inboorlingen komt naar het eiland toe terwijl ze roepen 'wij willen witte man neuken'
Kennelijk heeft het nieuwtje dat er een witte man is aangespoeld de vrouwen van het dorp bereikt.

Er volgt een wilde orgie waarbij ook Vrijdag stevig te keer kan gaan met de zwarte vrouwen.
Uiteindelijk nemen de vrouwen het tweetal wél mee naar hun dorp. De vraag is echter wat hen daar te wachten staat..... eeuwige sex met het hele dorp misschien?

Nadat ze enige tijd zijn opgesloten in een kooi bezoeken twee witte mannen het eiland. Vrijdag en Robinson worden door de inboorlingen verkocht aan die twee mannen. Wat zullen die met hen gaan doen? Zullen ze hen terugbrengen naar de bewoonde wereld, of hebben ze andere plannen?

Available titles in this series:
`