Dubbele Boekpresentatie en knotsgekke Lamelos veiling in Galerie Lambiek!

21 August 2014

Op vrijdag 29 augustus, vanaf 15,00 uur is het weer feest bij Lambiek! Eerst een dubbele boekpresentatie van het nieuwe album van Kaasheld & Poephoofd en Victor & Vishnu, daarna de traditionele Lamelos veiling!

Net op tijd voor de Lamelos veiling rollen twee nieuwe albums van de persen; Kaasheld & Poephoofd deel 5 'Kunst met de grote K & P' en Jeroen Funke's nieuwe soloalbum Victor en Vishnu deel 4 'Op het nippertje'. Vanaf 15.00 uur worden ze gepresenteerd en gesigneerd door het Virtuoze Viertal. Omstreeks 17.30 zal dit evenement naadloos overgaan naar de Lamelos veiling.

Voor degenen die nog nooit bij de Lamelos veiling zijn geweest, is hier een korte uitleg; Bij de Lamelos veiling kan iedereen toffe spulletjes meenemen, die vervolgens door de Lamelossers geveild gaan worden. Van de opbrengst wordt weer bier, wijn en frisdrank gekocht, zodat het feest lekker lang door kan gaan. Onverkochte spulletjes worden ter plaatse vernietigd. Dit heeft in het verleden tot hilarische taferelen geleidt en dit evenement wordt dan ook door iedereen beschouwd als het leukste en grappigste feest in Amsterdam.

Zeg al je afspraken af en laat dit evenement niet aan je voorbij gaan!

12 september: Presentatie Van Speijk boek ‘Kruitvat’ met expositie

Vergeet niet in je agenda te zetten: op vrijdag 12 september vanaf 17 uur bij Lambiek aan de Kerkstraat in Amsterdam: opening van de Van Speijk-expo met werk van Bas Köhler, Dace Sietina, Floor de Goede, Rob Derks, De Stalinski's, Eduard Bezembinder, Jeroen Funkie, Wasco, Argibald, Han Bolo, Hallie Lama, Marc van der Holst, Michiel van de Pol, Remco Lee Polman, Sam Peeters, Danibal, Ruben Steeman, Schwantz, Sabine van den Berg, Boris Peeters en Tonio van Vugt. Ook wordt het Van Speijk overzichtboek 'Kruitvat' gepresenteerd.