Presentatie Chad in Amsterdam # 1

26 March 2018

Op vrijdag 30 maart, vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aanwezig te zijn bij de presentatie van de comic ‘Chad in Amsterdam’ door schrijver/fotograaf Chad Bilyeu.

 ‘Chad in Amsterdam’ is het eerste comic book project van Bilyeu. In de vorm van een tijdschrift worden zijn autobiografische verhalen in beeld gebracht door een handvol zeer kundige tekenaars (Jarred Bogges, Boyanne, Bas Schippers, Denis Galocha, EKS Graphics, Dotsy en Kim DeMane. (coverillustratie)

Chad Bilyeu studeerde Amerikaanse geschiedenis, maar vond zijn passie in fotograferen, schrijven en muziek. Hij observeert en schrijft over het dagelijkse leven in Amsterdam en geeft daar met 'Chad in Amsterdam' ook een mooi tijdsbeeld van.

Naast schrijven is Bilyeu ook producer van Bullshit Nicht Records, een label dat is gespecialiseerd in gelimiteerde edities van underground muziek op cassette.

Dit project is mede door het Amsterdamse Fonds voor de Kunst tot stand gekomen. Later op de avond volgt er een presentatie in Doka, Wibautstraat 150, waar u vanaf 21.00 kunt doorfeesten.