Signeersessie Charles Guthrie en Berend Vonk

26 May 2023

26 mei komt er niet één maar komen er maar liefst twee tekenaars signeren bij Lambiek! Te weten Berend Vonk en Charles Guthrie! Met dubbele trots nodigen wij u dan ook uit voor dit ongebruikelijke evenement dat vanaf 5 uur zal plaats vinden.

Met trots presenteren wij onze eerste dubbele signeersessie ooit! Charles Guthrie signeert zijn 'Op een beetgare eergisteren' en Berend Vonk zijn nieuwste boek 'De familie die te veel wist'. Voor iedereen die het genre humor hoog in het vaandel heeft staan en is uitgekeken is op het normale, is dit een verplicht evenement.

Berend Vonk gaat al een tijdje mee, en vele liefhebbers van absurde humor zullen al met zijn werk bekend zijn. Hij tekende voor talloze kranten (waaronder Trouw en het Parool) en tijdschriften (Vrij Nederland, Zone 5300) en heeft ook een aantal boeken op zijn naam staan: 'In De Val Jeanette' (1995), 'Eens' (1998) en 'Avonturen, Avonturen' (2008) waar hij de stripschapprijs mee won.

Charles Guthrie is een iets nieuwer gezicht binnen de Nederlandse strip, al zullen lezers van Zone 5300 en een indrukwekkende reeks andere tijdschriften al met zijn humor bekend zijn. Lange tijd gaf hij zijn eigen boeken uit maar daar komt nu een einde aan met zijn 'Op een beetgare eergisteren' bij Sherpa/Zone5300.