Amerika Bomber

Writer:
series: Berentand
volume: 4
publisher: Dupuis
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 48: Hard Cover
17,99

 Begin mei 1945. Het ooit zo glorieuze IIIde Reich kwijnt elke dag verder weg onder een lappendeken van rokende ruïnes. Enkel wat verdwaasde spoken lijken er nog rond te dolen...
Onder het verwoeste Berlijn heeft Hitler diep in zijn bunker zelfmoord gepleegd. De trotse Luftwaffe is definitief verslagen en van de ooit zo roemrijke Wehrmacht blijft enkel nog een handjevol verslagen, uitgebluste strijders over. Zij schikken zich in hun lot.
Alleen de laatste fanatieke SS-regimenten geven de strijd niet op. Zij blijven terreur zaaien in een laatste krampachtige poging de situatie te keren.
Daarbij rekenen ze op een schrikwekken wapen: de ultrageheime 'Silbervogel'!

Max, Werner en hanna waren als kind onafscheidelijk. Later hebben ze andere keuzes gemaakt en daardoor ging hun leven totaal andere richtingen uit. Tragisch voor Max. En pijnlijk voor Werner. Hij walgde van het nazisme, nam dienst bij de OSS en kreeg de opdracht Flugkapitän Reitsch uit te schakelen, de beste testpilote van nazi-Duitsland en het brein achter de nieuwe zelfmoordprojecten. Maar kapitän Reitsch is... Hanna, het jeugdvriendinnetje van Max en Werner. Zij is vastbesloten om de laatste opdracht van de Führer uit te voeren: New York bombarderen!

Available titles in this series:
`