De Zwarte Wateren van Venetië

Writer:
series: De Eenhoorn
volume: 3
publisher: Silvester
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 56: Hard Cover
19,95

Het gevecht gaat verder. Nu komt de slag om de mooiste van alle scheppingen: het menselijk lichaam. Dit is het vervolg van het meeslependste complot uit de Renaissance!

In Milaan hebben Ambroise Paré en zijn bondgenoten het laboratorium ontdekt waar alles is begonnen. Ze weten nu hoe deze ongelooflijke operatie in gang gezet is, wie de oorsprong is geweest van die mutaties van het menselijk lichaam en hoe deze persoon te werk is gegaan. Maar daar houden hun ontdekkingen op. De vijand start een genadeloze strijd en voert Ambroise als gevangene met zich mee. De bondgenoten van Ambroise kunnen moeilijk zonder hem, maar ze moeten hun zoektocht desondanks vervolgen, een zoektocht die hen leidt naar... Venetië.

'Anthony en ik hebben Venetië als de nieuwe bestemming voor onze artsen-helden gekozen omdat de stad een baken van licht is in de Renaissance. Bovendien leent de stad zich, met zijn achtergrond van kanalen en carnaval, fantastisch goed voor een grandioos schouwspel. Venetië is niet alleen het kader van dit verhaal; het speelt er ook een rol in: de stad verbergt een vreselijk geheim in de wateren van de lagune! Maar om dat geheim te ontdekken moet je wel een prijs betalen...' Mathieu Gabella

Available titles in this series:
`