De Profundis

series: De Profeet
volume: 4
publisher: Uitgeverij L
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 56:
9,95

Wat eraan voorafging...

Diep in de krochten van de Himalaya ontdekken de professoren Jack Stanton en Alexander Kadel een eeuwenoud heiligdom vol metershoge standbeelden van grijnzende demonen. Enkele maanden later breekt, letterlijk, de hel op aarde los. In de waanzin die volgt krijgt Jack Stanton een auto-ongeluk en...

...komt in de toekomst terecht, in een wereld waar de duivels en demonen uit de hellekrochten zijn opgestaan en zich op de mensheid gestort hebben. Vijf miljard doden zijn er te betreuren. De overlevenden zijn gemuteerd, maar ze blijven vechten, hoop koesteren. Jack Stanton, onverwacht tot profeet gebombardeerd, sluit zich bij hen aan in een wanhopige poging goed te maken wat hij met zijn boek Ante Genesem heeft voorspeld en in zekere zin teweeg heeft gebracht. Maar de waanzin heerst en de strijd lijkt voorgoed verloren. Of is er nog hoop en kan Jack Stanton zijn boek herschrijven?

Meestertekenaar Mathieu Lauffray - onder meer van Long John Silver - maakt van De Profeet zijn magnum opus, een meesterproef.

Available titles in this series:
`