Landloos als de wind

Writer:
publisher: Oogachtend
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 180: Hard Cover
genres: arttravel
35,00

Vensterramen zijn openingen naar de hemel en de aarde.
\r\nNaar de zon en de regen, naar de bomen.
\r\nWe begroeten het leven of nemen afscheid van elkaar door de ramen.

\r\n

Wie herkent het niet? Door het raam van een auto of trein het landschap voorbij zien flitsen en je afvragen: wie zou daar wonen? Welke verhalen zouden zich daar afspelen? In de huizen, in de straten, in de hoofden van mensen aan de rand van de weg?

\r\n

In 22 wandelhoofdstukken brengen Jeroen Janssen en Arezoo Moradi een fascinerende verborgen wereld tot leven. Een wereld van straatjes van verzoening, hondenlosloopweides, gaten in het hek, spionnen en passagiers van de straat, van ‘takdagen’ en afwezigheid die een gewoonte wordt.

\r\n

In zijn onnavolgbare, poëtische tekenstijl laat Jeroen Janssen de wind over het autostradeland rond Ledeberg waaien, terwijl Arezoo Moradi de wereld, haar thuisland Iran en de mensen waar ze tussen woont met haar scherpe pen en filosofische mijmeringen binnenbrengt. Om elke hoek van deze wereld schuilt een verrassing, achter elke bladzijde een nieuw hoofdstuk.

\r\n

Een boek als reisgezel, voor thuisblijvers en voor passagiers. Vol parels om te ontdekken en te koesteren. Voor iedereen die ooit door het venster van een trein of een auto heeft gekeken en zich heeft afgevraagd: Wat speelt zich daar af? Hier leest u het onthutsende antwoord: men kijkt evenveel naar u als u naar hen.

Available titles in this series:
`