Revolutie

artist: Milo Manara
Writer:
volume: 11
publisher: Maxima
edition: 1
language: Dutch
coloring: black/white
5,00

De televisie verspreidt onophoudelijk onwetendheid en ellende. De kijkers worden iedere dag dommer terwijl de helden van het scherm iedere dag rijker worden.
Onder het motto ‘vrijheid, gelijkheid, broederschap’ is het tijd voor een nieuwe revolutie. Een echte revolutie waarbij geen televisiemedewerker gespaard zal blijven.

Terwijl deze revolutie onverwacht losbarst en het volk op democratische wijze de kans krijgt te beschuldigen, te oordelen en te veroordelen, gaat Kay voor het eerst naar de TV studio voor een auditie als danseres. Net als ze aangenomen wordt, bezetten de revolutionairen de studio en wordt ze ontvoerd om berecht te worden door het volk.

Terwijl in de straten de koppen van bekende Tv-personages onder de guillotine worden gelegd probeert Kay op alle mogelijke manieren aan haar belagers te ontsnappen. Ze is halfnaakt en zit vastgebonden aan de artistiek directeur, maar met hulp van haar manager Pierrot lukt het haar met veel moeite toch uit handen van het volkstribunaal te blijven.

Een bizar verhaal van Milo Manara, de meesterlijke tekenaar van erotische strips, waarbij schijnbare werkelijkheid wordt gemengd met seks en de franse revolutie.

Available titles in this series:
`