80 jaar Toonder Studio's

artist: various
Writer:
series: MOCA
volume: 4
publisher: MOCA
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
pages: 168: Hard Cover
genres: about comics
29,95

Van de vierde tentoonstelling in het MoCA, 80 Jaar Toonder Studio's, is een rijk geïllustreerde catalogus samengesteld. Deze unieke catalogus wordt eenmalig uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 750 exemplaren. De uitgave is mede mogelijk gemaakt dankzij ondersteuning van Emper, concept, web en campagne en Lined, websites en online applicaties. De luxe hardcover uitgave, genaaid gebonden, formaat 210 x 210 mm, bevat 168 pagina’s in kleur met afbeeldingen van meer dan tweehonderd tentoongestelde originelen en veel informatie over de striptekenaars van de Toonder Studio's.

De bekende striptekenaar Dick Matena, tekende speciaal voor het MoCA een prachtige illustratie voor de cover met allemaal bekende Toonder-stripfiguren. Directeur van de Toonder Compagnie, Willem Feltkamp, verzorgde een boeiend voorwoord in deze catalogus. Dick Matena vertelt uitvoerig over zijn eerste stappen in de Toonder Studio's met veel leuke anekdotes.

Als bijlage bevat de boekuitgave een kleine artprint van een door Tim Artz speciaal voor de grote artwand gemaakte illustratie.

Available titles in this series:
`