De laatste akte van Ludwing. Londen

artist: Griffo
series: Sherman
volume: 7
publisher: Ballon Media Nv
publish date:
language: Dutch
size: 287x215x10mm
pages: 48:
9,99

Zes albums lang voerden Griffo en Desberg ons mee in het leven van Jay Sherman, een rijke Amerikaanse zakenman. De moord op zijn zoon, presidentskandidaat Robert Sherman, betekende de start van een zenuwslopende zoektocht naar de daders van de aanval. Wie zijn de schuldigen en wat is de reden voor deze vijandigheid?

Het spannende familieverhaal vol mysterie, verraad en tragische gebeurtenissen eindigt niet met de dood van Jay Sherman. Twintig jaar na zijn overlijden treffen we zijn dochter Jeannie in Londen met haar grote liefde, de operazanger Ludwig. Hun knappe dochter Kundry beleeft de tijd van haar leven in de feestelijke ambiance van het swingende Londen uit de jaren 60. Maar ook Kundry is een Sherman en net zoals haar moeder en grootvader komt ze in een extreem moeilijke situatie terecht.

Vervolg op de spannende, zesdelige reeks. Het sfeervolle misdaadepos hervat 20 jaar na de dood van Jay Sherman. Scenario van Desberg (De Schorpioen, Golden Dogs & Cassio) met tekeningen van Magda (Het kleine afscheid), de opvolgster van Griffo.

Available titles in this series:
`