Zielloos

Writer:
series: Zielloos
volume: 1
publisher: Dark Dragon Books
publish date:
language: Dutch
coloring: full color
10,95

Een troep geduchte huurlingen, die leven van plunderingen en bloederige gevechten: de Ziellozen! Wat zoekt een jonge edele bij dat zooitje schorriemorrie en moordenaars? In het heetst van de strijd zal hij zich bewijzen en de “gouden draad” verdienen, het symbool dat je lid bent van de groep. Maar een goed hart verloochent zich niet en onze held zal heel wat moeite hebben om zich aan te passen aan de gebruiken van zijn strijdmakkers.

"In de twee jaar voorafgaand aan de dag van mijn redding, beleefde ik de meest ongelooflijke avonturen die een platte- landsjongen ooit zou kunnen leven. Dat was voordat de hand van mijn grootva- der Herion me uit die hel scheurde..."

Dit zijn de avonturen van Ian Aranill en zijn genadeloze gezelschap van huurlingen in een spannend, rauw en bloederig verhaal. De jonge Ian staat voor de onmenselijke realiteit van de plunderingen en overvallen die de komst van een leger vergezellen. Ian zal met zijn geweten moeten omgaan, terwijl om hem heen de wereld in een brandende haat lijkt te staan!

Available titles in this series:
`