Lambiek's visitekaartje verkocht op ebay voor $ 50,-- !

1 december 2013

Voor zover we weten is het visitekaartje, dat Chris Ware speciaal voor Lambiek maakte, nu voor de derde keer verkocht voor 'slechts' $ 50,-- op ebay. Een paar jaar geleden werd het kaartje nog afgehamerd voor zestig pound sterling.

 In 1996, toen Chris Ware nog het best bewaarde geheim van de stripwereld was, had Lambiek al een grote overzichts tentoonstelling in zijn galerie. In het verlengde daarvan heeft Ware dit visitekaartje voor ons ontworpen. Hij liet zich inspireren door de pulp boekjes van Lex Brand en het resultaat is dit mini-stripboekje. Sinds die tijd krijgt iedere klant van Lambiek dit kleinood kado.

Ondertussen is Ware één van de meest populaire stripkunstenaars ter wereld en wordt zijn werk door duizenden liefhebbers verzameld. Sommige zijn zelfs bereid om er $ 50,-- of meer voor het visitekaartje neer te leggen op veilingsite ebay.

Onze webshop klanten krijgen er uiteraard ook eentje bij hun bestelling toegevoegd, dus als je je aankoop snel terug terug wilt verdienen, plaats dan een order op onze webshop en vraag ons het boekje erbij te voegen, zet het boekje op ebay, zak lekker onderuit in je luie stoel en wacht op wat er gaat gebeuren.