Lambiek is verhuisd naar de Koningsstraat.

28 maart 2016

Sinds 1 November is Lambiek verhuisd naar de Koningsstraat 27 te Amsterdam. Het pandje ligt centraal gelegen in het oude centrum, in een zijstraat van de Nieuwmarkt.

Met veel pijn in ons hart hebben we afscheid genomen van de Kerkstraat, waar we de afgelopen 47 jaar met zoveel plezier hebben vertoefd.

De nieuwe lokatie kan helaas geen galerie meer herbergen en ook het grootste deel van ons antiquariaat en 2e hands kopen we niet meer in. 

Het zal ons er echter niet van weerhouden om weer met veel geestdrift en enthousiasme voort te gaan en de vinger aan de pols te houden wat betreft nieuwe trends, jong talent en eigenzinnige strips. Ook zullen er signeersessies en boekpresentaties blijven plaatsvinden.

Verder is er met het Amsterdamse metronetwerk een naadloze verbinding naar de nieuwe winkel. Men stapt uit bij de halte Nieuwmarkt en volgt de uitgang Koningsstraat. Met de roltrap nog in de benen rolt men als het ware Lambiek binnen. De Metro heeft goede aansluitingen met de NS bij o.a. Station Duivendrecht, Amstel Station en Amsterdam Centraal Station.

Kom gezellig langs, de koffie staat altijd klaar en op vrijdagmiddag wordt er geborreld.