Aimee de Jongh signeert

19 July 2018

Op vrijdag, 27 juli, vanaf 17.00 uur signeert Aimee de Jongh haar nieuwste graphic novel Bloesems in de Herfst. U bent van harte welkom.

Of het nu een dagelijkse krantenstrip is, kinderboek illustraties, science fiction of graphic novels; multi-talent de Jongh doet het allemaal. Ook met Bloesems in de Herfst bewijst ze opnieuw dat ze elk genre beheerst. Het betekent een doorbraak voor haar in de Franse stripwereld.

Bloesems in de Herfst van top-scenarist Zidrou vertelt het verhaal van twee oudere mensen op een keerpunt van hun leven. Zij (62) verwerkt het overlijden van haar moeder, hij (59) is net ontslagen. Als ze elkaar ontmoeten in de wachtkamer van zijn zoon, raken ze in gesprek en de vonk slaat over.

Eigenlijk laat Bloesems in de Herfst de kracht van de liefde zien; het is sterker dan anti-depressiva, intenser dan de beste anti-rimpel creme en is in staat om wonderen te verrichten.

Aimee de Jongh weet met haar sierlijke, ritmische tekeningen het verhaal eigen te maken en de lezer te boeien, te ontroeren en achter te laten als in een feelgood film.

Lees meer over Aimée de Jongh in de Comiclopedia!